Στα Τρίκαλα, τα ζαχαροπλαστεία Μέλισσα υποδέχονται το νέο τους δημιούργημα, το Melissa Lab, έναν χώρο που φέρνει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής πιο κοντά σε μια εμπειρία απόλαυσης φτιαγμένη ακριβώς όπως τη φαντάζεσαι. Εδώ, το profiterole γίνεται προσωπική υπόθεση: φρεσκοψημένα choux γεμισμένα με αφράτη κρέμα patisserie ή δροσερό παγωτό, βουτηγμένα σε σοκολάτα της επιλογής σου, από Bitter και Γάλακτος, μέχρι Λευκή, Καραμέλα ή Φιστίκι και ολοκληρωμένα με πλούσια χειροποίητη σαντιγί, τραγανά μπισκότα, ξηρούς καρπούς και αμέτρητες γαρνιτούρες που μεταμορφώνουν κάθε δημιουργία σε μια νέα, μοναδική εμπειρία.